Meer informatie
-
Onze praktijk
De praktijk zit gevestigd in gezondheidscentrum Vitalis. Er werken hier meerdere specialisten, onder andere een apotheek, tandartspraktijk, logopedie, fysiotherapie, podotherapeut en meer.
U kunt bij ons terecht voor alle huisartsenzorg. Verder doen we ook veel zelf in de praktijk. Hierbij kunt u denken aan:
- Echo’s (bij de arts)
- ECG’s (hartfilmpjes)
- Kleine chirurgische verrichtingen
-
Onze visie
Binnen onze praktijk vinden we het vooral belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. We willen laagdrempelig zijn en u kunt voor alles bij ons komen. Wij bieden een luisterend oor en vinden een informele omgang prettig.
Als u ziek bent zullen we er voor u zijn, echter ook ziektes voorkomen is belangrijk. Wij zullen altijd proberen om samen met u tot een oplossing te komen en willen dan ook altijd goed naar de mensen luisteren.
-
Doktersassistente
De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Zij maakt afspraken voor het spreekuur bij de arts en de huisbezoeken. Ze weet het antwoord op veel praktische vragen en kunt u ook hierin informeren. U kunt bij de assistente verder terecht voor:
- 24-uurs bloeddrukmeter aanleggen/afkoppelen
- Bloeddruk controle
- Behandeling van wratten
- Bloedsuikergehalte meten
- CRP bepaling
- ECG (hart filmpje)
- Hartritmediagnostiek (event recorder)
- Injecties geven
- Oren uitspuiten
- Reizigersadvisering
- Uitstrijkje (in kader van bevolkingsonderzoek)
- Urine nakijken op een blaasontsteking
- Verbinden van wonden
- Verwijderen van hechtingen
-
Praktijkondersteuner somatiek (POH-S)
De praktijkondersteuner doet zelfstandig spreekuur voor chronische zorg, onder verantwoordelijkheid van de huisarts. Dit betreft begeleiding/behandeling van onder andere:
- Diabetes mellitus
- Hoge bloeddruk
- Overgewicht
- Verhoogd cholesterol
-
Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ)
Heeft u psychische klachten waardoor u niet lekker in uw vel zit en niet meer goed functioneert?
Dan kun u terecht bij een van onze twee POH-GGZ’s. U maakt eerst bij de huisarts een afspraak, hij/zij zal dan beslissen of u naar de POH-GGZ kunt gaan. Bij de POH-GGZ kunt u terecht voor milde psychische klachten. U kunt hierbij denken aan burn-out, stress, depressie, angst, eenzaamheid, rouwverwerking, relatieproblematiek en opvoed vragen.
Een consult duurt gemiddeld een half uur (maximaal een 45 minuten), zodat uw psychische klachten rustig besproken kunnen worden . Indien nodig zijn visites aan huis ook mogelijk.
De POH-GGZ valt onder de basisverzekering en binnen de huisartsenzorg. Hierdoor zijn er voor u geen kosten aan verbonden.