Meer informatie

 • ‘Niet verschenen zonder bericht’ (NoShow) – tarief

  Helaas hebben wij moeten constateren dat het aantal patienten dat niet verschijnt op een gemaakte afspraak bij huisarts, assistente of praktijkondersteuner de laatste jaren zeer  is toegenomen. Met ingang van 1 februari 2023 hebben wij een ‘niet verschenen zonder bericht’ – tarief ingevoerd.

  Kunt u niet op uw afspraak komen?

  Meldt dit dan tot uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch bij de assistente. De afspraak wordt uit onze agenda verwijderd, wij kunnen een andere patiënt helpen en u kunt vaak direct een nieuwe afspraak maken. Er wordt dan natuurlijk géén ‘Niet verschenen zonder bericht’ – tarief berekend.

  ‘Niet verschenen zonder bericht’ – tarief

  De tarieven die wij hanteren zijn verschillend. De tarieven zijn €15,- voor één consult bij de huisarts en assistente. De tarieven voor een dubbel consult of van het niet nakomen van een afspraak bij een van onze praktijkondersteuners is €30,-. 

  Let op: de ‘Niet verschenen zonder bericht’ – factuur ontvangt u per briefpost. Wij verzoeken u deze middels bankoverschrijving of contant (en gepast) aan de balie aan ons te voldoen. Uw zorgverzekering zal deze niet vergoeden!

 • Huisbezoeken

  Wilt u een afspraak maken voor een huisbezoek? Bel dan het liefst voor 10:00 uur. De assistente zal met de arts overleggen of dit nodig is (de voorkeur is altijd een afspraak op de praktijk). Huisbezoeken worden alleen gedaan voor dringende zaken. 

 • Telefonisch spreekuur

  Wij hebben geen telefonisch inbelspreekuur meer. Mocht u telefonisch contact willen met de huisarts kunt u hiervoor een afspraak maken via de assistente..


  Receptenlijn

  Recepten die worden ingesproken worden voortaan rechtstreeks verwerkt door de BENU Apotheek! Met 2 werkdagen krijgt u van hun bericht wanneer uw medicatie klaar ligt.

 • Lunchpauze

  De assistenten hebben lunchpauze tussen 12:30 uur tot 13:30 uur, er is dan niemand aanwezig op de praktijk. We zijn wel telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen (toets 1).


  Overleg

  Rond 10:00 uur hebben wij altijd kort overleg. Het is dan mogelijk dat als u belt een bandje hoort. Wij verzoeken u op een later tijdstip terug te bellen.

 • Heeft u het vermoeden van een blaasontsteking? Dan kunt u bij de assistente aan de balie uw urine inleveren voor controle.

  Lever de urine het liefst voor 10:00 uur in (en met voorkeur ochtend urine).

  U kunt bij ons op de praktijk eventueel een urine potje ophalen. 

 • Heeft u van ons een formulier gekregen voor bloedafname? Dan kunt u daarna een afspraak maken om dit in te plannen.

  Op de praktijk is er elke maandagochtend, woensdagochtend en donderdagochtend (van 08:00 – 09:00 uur) iemand aanwezig van het lab om bloed af te nemen. Voor bloedafname dient u wel een afspraak maken, dit kunt u doen bij het lab zelf.

  U kunt op twee manieren een afspraak maken: